Tarot za ljubav

Tarot za ljubav

Tarot za ljubav

U ovom tekstu predstavit ću najjednostavniju tehniku gledanja u online tarot s pojašnjenjem najpozitivnijih karata kada se nađu na poziciji koja govori o budućnosti. Dakle, kada vas zanima bilo koje pitanje uključujući ljubav otvorite samo tri karte. Prije toga karte dobro promješajte fokusirajući se na pitanje i kada osjetite da ste dovoljno mješali zaustavite se te karte presjecite na tri dijela. Pokupite ih kako želite. Tada izvucite prve tri karte. Prva predstavlja prošlost, druga sadašnjost, treća budućnost.

Ako se na poziciji broj tri pojavi velika arkana Ljubavnici to je odličan znak da ćete se s partnerom pomiriti ili će se postojeći odnos produbiti ili ćete ući u brak. Postoje mnoge varijacije na temu, ali ovo su osnovna značenja. Kakvo će tumačenje biti u velikoj mjeri ovisi o postavljenom pitanju.

Ako se na zadnjem mjestu pojavi Snaga to je solidan znak da će postojeći odnos opstati bez obzira na probleme. Ovo posebice vrijedi u slučaju da pritisak uzrokuje okolina. Ako niste u braku ili vezi oslanjat ćete se na sebe. Jačat će ljubav prema samom sebi.

Tarot za ljubav karte

Jedinica pehara na posljednjem mjestu govori o novoj romansi. Pošto je riječ o maloj arkani ovdje ne treba čuda očekivati. Ovo može biti simpatija, prijatelj koji bi mogao postati nešto više i slično. Ova karta ukazuje da ćete se emotivno početi otvarati. To znači da ćete polako stvarati pretpostavku da danas-sutra uopće dođe do ljubavne veze. Otvarat ćete se postepeno poput cvijeta.

Devetka pehara na mjestu broj tri govori o velikom samozadovoljstvu. Krećete se u pravcu ostvarenja gotovo pa idealne veze. Važno je napomenuti da ćete boljoj polovici kupovati fine stvari. Ovdje treba pripaziti samo na jednu stvar; ne dozvolite da vam partner bude nagrada u smislu da ga vodite okolo kao paradnog konja.

Zvijezda je još jedna izuzetno povoljna karta. Na mjestu broj tri pokazuje da ćete obnoviti vjeru u ljubav. Ova je karta jako važna u slučajevima kada je čovjek pretrpio emotivni udarac. Prijatelji će biti od velike pomoći. Nada u život će se vratiti.

Dvojka pehara donosi puno nježnosti, držanja za ruke, romantiče večere i šetnje parkom. Ovdje žena ide prema muškarcu i obrnuto. Dvoje postaje jedno. Pošto je riječ o slabijoj karti unutar tarota bilo bi mudro smanjiti očekivanja. Ova sapunica se može rasplinuti brzo. Ovo su kratki, ali nezaboravni trenuci nježnosti.

Vrag je po mnogo čemu nezgodna karta s prejakom dozom seksualnosti. No, govoriti o ljubavi, a ne govoriti o erotici je suludo. Vrag nagovještava da će biti puno strasti bilo u postojećem bilo u novom odnosu. Kemija će biti đavolska, neizdrživa. Bit će dovoljan jedan pogled da se nađete u samotnoj kupaonici na rubu grada. Radit ćete jedno drugom sve ono zbog čega se poslije nećete moći pogledati u zrcalo. A tko zna, možda se i ljubav rodi.

Velika arkana Sunce govori o sretnim i sunčanim danima koji su pred vama. Neće biti brige niti problema u ljubavi. Ako ste roditelj djeca će vas obožavati. U slučaju da ste sami, a približava se razdoblje godišnjih odmora nešto fino bi se moglo izdešavati. Sunce nagovještava radost, iskrenost, okruženost pozitivnim ljudima, optimizam, lakoću u ophođenju s drugima, ples i glazbu. A novu ljubav!? Zašto ne.

Desetka pehara je doista posebna karta. Kada se pojavi na poziciji budućnosti označava sretne dane ne samo za vas nego za cijelu obitelj. Malo je onih koji ne bi željeli biti dijelom velike familije u kojoj svatko svakoga podržava. I poštuje! Ova karta sadrži puno poštovanja. Svaki član obitelji pazi da emotivno ne povrijedi drugog člana.